sorry för jävligt dålig update!

Nej, men förlåt, men det har vart så sjukt mycket så jag har inte ens hunnit med och andas typ..
Har böljrat skolan, de känns väl bra.. Kan ju inte säga för mycket då vi bara haft skola 2 dagar.. Men vi har börjat med grupparbete så jag har lärt känna dom i gruppen iaf..
Eftersom jag missade föra teambulding veckan så har jag väl inte bondat med så många :P
Har fortfarande inte hittat något eget boende vilket suger!! Just nu bor jag hos Isabel, så jävla gulligt av dig!! ♥
Har varit i skolan idag till kl 12, sen körde jag till flygplatsen och tog flyget till Arlanda för sedan åka vidare till Luleå.
Sitter på arlanda just nu, har precis käkat.. Jummie va det!!
Så nu ska hela familjen åka upp till Luleå. Kolla på lite matcher och sen fyller Mami år också!! Ska bli mys.. Även fast det är jävligt mycket annat i mitt liv just nu så måste man ändå få njuta o mysa med familjen ;)
LOVE TO U DOLLS

tillbaka

Hej!
Nu har jag kört hela dagen känns det som. Jag gick upp i morse packade ihop och sa hejdå. Sen satt jag mig i bilen och körde till Borås. Där jag får börja helt enkelt för jag har inte hittat något boende.. :( uhu!! Känns jätte jobbigt.
Skolan börjar i morgon , så jag lära helt enkelt åka ner idag!
Jag fick nyss ett jätte tråkigt besked att jag inte frå den lägenheten jag vill ! :( Blev as less.
jaja, iaf jag ahr suttit i bilen idag, sen tog jag en springtur när jag kom fram, sen har jag duschat ätit och gjort matlåda. Jätte kul. Hatar matlådor! verkligen! men jag vet ju inte hur det kommer gå till eller vara, så jag måste helt enkelt ta med mig något.. Och sen tänkte jag kika förbi gymmet imorgon också.. Finns 4 eller 5 st Sats i Göteborg och jag kan träna på alla.. :)
nu ska jag ta fram kläder tills imorrn, sen blir det natta !!♥

13h

Jag va sjukt trött igår, så jag gick och la mig 19.30. Så jävla sskönt!!
nu vaknade jag och nu ska jag få allt gjort som ska göras idag. Packa, tvätta, städa.. och vara med mina underbara kompisar. IMORGON ÄR DET DAGS FÖR FLYTT!!!!!! gosh

Göteborg !!

Nu drar jag i gång bloggen på riktigt då jag kommer flytta långt eller nä inte så långt från alla.
Jag ska flytta till Göteborg!! Kom in på skolan som jag har sökt så jag flyttar redan på söndag.
Det ska bli så jävla kul!! Ska plugga Sälj och marknadsföring.
Just nu sitter jag på tåget tillbaka till Gävle efter 1 dag i Götet. Åkte ner i går och skulle kolla på en lägenhet som jag verkligen vill ha. Så nu får vi hoppas på att jag får den. Ligger perfekt och det är bara massa studenter som bor där. Det skulle vara perfekt.

GN

God natt alla! ♥
Haft en ganska lugnt dag med massa tid framför datorn. Kollat runt på det ena och andra.  Inte så mycket kul som händer just nu. Life suck sometimes.
Men alla stunder har sina dalar och gruvor..
Nu ska jag ta och sova imorgon blir en mys dag.  Nu ska jag bädda om mig själv :(
but, alone will get u stronger.. right ? I wish so.. anyway, love u bitches
!!!!!bilden osm aldrig kom!!!!!

sat

hey dolls...
hur mår ni? idag är det lördag och jag och Issa och Charlie ska snart åka iväg till Issas Stuga och mysa.. Ska få Challe och simma lite :) Hoppas ni får en mysig lördag.. PUSS

dont say a word


5 aug

5 augusti och allt känns som skit. Ingeting känns bra och jag vet varken ut eller in. Har sovit hos Tilde inatt, tack för de annars vet jag inte vad som har kunnat hända. Nu ligger jag på spikmatten för jag har så ont i min rygg. Vi ska snart åka ut till mina kusiners hus och åka lite båt och chilla.. vi hörs sen! Pusss!!

RSS 2.0